CatalàEspañol
Piscinas desbordantes

PISCINES DESBORDANTS

Construcció de piscines desbordants

Les piscines desbordants són molt espectaculars i aconsegueixen que l'aigua s'uneixi amb el paisatge. Tot i que acostumen a estar en zones de costa on la piscina es fon amb el mar, podem fer grans dissenys de piscines a tot tipus de terrenys i zones de l'interior o de muntanya.

Aquestes piscines criden molt l'atenció ja que solen ser molt boniques tant des de fora de l'aigua com des de dins. Nedar o refresacrse dins d'una piscina desbordant dóna una sensació totalment diferent i agradable podent veure les vistes des de la mateixa línia de l'aigua.

¿Com es crea l'efecte d'una piscina desbordant?

Per aconseguir que l'aigua aconsegueixi l'efecte de fondres amb el fons, aquesta ha de vessar per la paret de la piscina. S'elimina la coronació i es construeix un ressort que queda just per sota de la línia de l'aigua perquè aquesta passi lleugerament per sobre i llisqui com una suau cascada cap a una canal que es troba envoltant la piscina. Perquè l'efecte sigui més espectacular, s'utilitza un mateix disseny de gresite a les parets, el ressort i la cascada, aconseguint una hormina visual entre la piscina, la línia de l'horitzó i la cascada.

Demani'ns un pressupost per a la seva piscina desbordant o contacti'ns perquè el puguem assessorar i explicar-li totes les possibilitats d'aquest tipus de piscines.


"Les piscines desbordants són increïblement boniques i es fonen amb el paisatge."

Piscina desbordante Piscina de arena en Manresa

Contacti'ns i li assessorem sense cap compromís.

Llámanos

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST


Contácta amb Piscines Pool Bages
Contácta amb Piscines Pool Bages
Canal youtube Piscines Pool Bages

Piscines Temàtiques espectaculars

Vídeo de piscines temàtiques

Piscines d'Obra per inspirar-se

Vídeo de piscines d'obra

Piscines de Sorra

Vídeo de piscines de sorra